Φωτια Στη Μανη Τωρα - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΩΡΑ: Απειλούνται σπίτια-φωτιά τώρα στα ... - Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης.

Φωτια Στη Μανη Τωρα - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΩΡΑ: Απειλούνται σπίτια-φωτιά τώρα στα ... - Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ερτ η φωτιά εκδηλώθηκε στις 15.00 το μεσημέρι ενώ στην περιοχή, πνέουν. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε. Στο σημείο για την κατάσβεσής της έχουν σπεύσει 21. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ανατολική μάνη.

Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια τωρα φωτια μανη. Εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε στους κατοίκους τριών οικισμών στη μάνη λακωνίας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης.

Φωτιά ΤΩΡΑ στη Φωκίδα - Policenews
Φωτιά ΤΩΡΑ στη Φωκίδα - Policenews from www.policenews.eu
Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πεζοπόρο. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με 11 οχήματα της πυροσβεστικής, δύο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια τωρα φωτια μανη. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ανατολική μάνη. Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση (αλλού με χαμηλότερη βλάστηση κι αλλού με πιο πυκνή) σε κοντά στον οικισμό της δροσοπηγής, στην ανατολική μάνη.

Περιόρισε τις αναζωπυρώσεις η πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός λιβάδια πριν από 1 ώρα 29 λεπτά. Φωτιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της τρίτης στην περιοχή καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης, στη λακωνία. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ανατολική μάνη Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, στην περιοχή προσήλιο, του δήμου ανατολικής μάνης. Ακόμη μία φωτιά αυτή τη φορά στην περιοχή σκουτάρι της ανατολικής μάνης, εκδηλώθηκε το απόγευμα του σαββάτου. Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση (αλλού με χαμηλότερη βλάστηση κι αλλού με πιο πυκνή) σε κοντά στον οικισμό της δροσοπηγής, στην ανατολική μάνη. Φωτιά σε εξέλιξη στη μάνη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη δυτική μάνη και συγκεκριμένα στην περιοχή πέντε αλώνια. Νωρίτερα οι φλόγες κατευθύνθηκαν ανατολικά προς τον οικισμό. Η φωτιά καίει δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Μάνη πυροσβεστική φωτιά φωτια τωρα.

Εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε στους κατοίκους τριών οικισμών στη μάνη λακωνίας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο σημείο για την κατάσβεσής της έχουν σπεύσει 21. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας.

ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ!!! -ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ-ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ...
ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ!!! -ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ-ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ... from www.makeleio.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ανατολική μάνη τετάρτη, 04 αυγούστου 2021 10:00. Νέα φωτιά καίει στη μάνη (συνεχής ενημέρωση) σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Νεότερη ενημέρωση ώρα 21:00 σε ύφεση βρίσκεται τις βραδινές ώρες η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο δήμο ανατολικής μάνης στην περιοχή μίνα. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε ύφεση βρισκόταν αργά το βράδυ του σαββάτου η μεγάλη δασική πυρκαγιά που έκαιγε στην περιοχή σκουτάρι, στην ανατολική μάνη. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε. Ακόμη μία φωτιά αυτή τη φορά στην περιοχή σκουτάρι της ανατολικής μάνης, εκδηλώθηκε το απόγευμα του σαββάτου.

Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά καίει δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Όλο το βράδυ θα παραμείνουν στην περιοχή δυνάμεις της. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων, στον δήμο της δυτικής μάνης στ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε σήμερα στις 12:10 το μεσημέρι στη μάνη λακωνίας και συγκεκριμένα στον οικισμό δεμοιριάνικα. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Νεότερη ενημέρωση ώρα 21:00 σε ύφεση βρίσκεται τις βραδινές ώρες η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στο δήμο ανατολικής μάνης στην περιοχή μίνα. Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση (αλλού με χαμηλότερη βλάστηση κι αλλού με πιο πυκνή) σε κοντά στον οικισμό της δροσοπηγής, στην ανατολική μάνη. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια τωρα φωτια μανη. Μαίνεται η πυρκαγιά στην ανατολική μάνη τετάρτη, 04 αυγούστου 2021 10:00. Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή άγιος νίκων, στην δυτική μάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fly από την. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της τρίτης στην περιοχή καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης, στη λακωνία. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός λιβάδια πριν από 1 ώρα 29 λεπτά. Νωρίτερα οι φλόγες κατευθύνθηκαν ανατολικά προς τον οικισμό.

Χρύσα Σπηλιώτη: Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία ...
Χρύσα Σπηλιώτη: Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία ... from www.pagenews.gr
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη. Μεγάλη φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (07/08) στη λακωνική μάνη. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά τώρα και στη μάνη! Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια τωρα φωτια μανη. Όλο το βράδυ θα παραμείνουν στην περιοχή δυνάμεις της.

Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη.

Φωτιά τώρα και στη μάνη! Φωτια σημερα στην μανη φωτιά τώρα στη μάνη νότια του πύργου δυρού στο χωριό μίνα (λακωνία σήμερα 10 σεπτεμβρίου 2011) Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της. Νέα φωτιά καίει στη μάνη (συνεχής ενημέρωση) σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, στην περιοχή προσήλιο, του δήμου ανατολικής μάνης. Μεγάλη φωτιά τωρα στην μάνη. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης. Μάνη πυροσβεστική φωτιά φωτια τωρα. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ακόμη μία φωτιά αυτή τη φορά στην περιοχή σκουτάρι της ανατολικής μάνης, εκδηλώθηκε το απόγευμα του σαββάτου. Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή άγιος νίκων, στην δυτική μάνη.